Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta plastik fabrikasında yangın: Kontrol altına alındı : Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta plastik fabrikasında yangın: Kontrol altına alındı : Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt'ta Korkutan Yangın: 20 Kişi Kurtarıldı - YouTube
Esenyurt'ta Korkutan Yangın: 20 Kişi Kurtarıldı - YouTube from i.ytimg.com
Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.

14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber
Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber from i.internethaber.com
İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Esenyurt belediye başkanı ali murat. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

Esenyurt'ta apartmanda yangın çıktı: 20 kişi kurtarıldı ...
Esenyurt'ta apartmanda yangın çıktı: 20 kişi kurtarıldı ... from www.yeniasya.com.tr
Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama